Despre

Despre mine, despre noi

                 Sunt Raluca si sunt dependenta! Am fost dependenta de multe lucruri si dependentele se schimba in fiecare luna. Acum sunt dependenta de familie, de prieteni, de efedrina, de bucuria de a vedea zambetul copiilor seara cand intra tati pe usa, de mancat popcorn la televizor, de a vedea partea buna a lucrurilor in orice, de organizare, de binging de seriale de o calitate mai mult sau mai putin discutabila, de urmarit interesele copiilor si de incercarea de a le raspunde, de facut planuri cu un an inainte, de stiut exact cum va arata viata mea pana la pensie etc.

             Sunt dependenta de multe ….de unele m-am vindecat de altele nu-mi doresc sa ma vindec. Scopul acestui blog este tocmai de a scrie despre toate aceste dependente care fac un intreg. Nu este neaparat un blog de parenting, nu pretinde ca poate sa dea sfaturi dar poate sa aduca o doza de umor la cafeaua de dimineata.

Este un blog despre mine si despre noi, noi adica noi 4, despre viata noastra cateodata mult prea haotica pentru standardele mele de dependenta de organizare. Este o adunatura de ganduri alandala organizate, mai mult sau mai putin amuzante. Noi 4 inseamna mama, tata si 2 baieti adica o adunatura vesela si saritoare pe canapele si o casa plina de masinute, camioane, transportoare de diverse lucruri, nave spatiale si altele. Printre astea se adauga cateva lucruri de bebelus, cel mic avand aproape 5 luni acum.

Este un blog de mama de baieti care nu face orice pentru copiii ei, care nu considera ca sacrificarea pe altarul matenitatii e benefica pentru cineva. Este un loc in care pot sa vorbesc despre copii fara sa ii aduc in orice discutie cu adulti. Este un loc de ganduri…alandala!