Meci la dublu

Doamnelor si domnilor bine ati venit in prima linie la meciul copiii contra virusi, un meci care se anunta palpitant cu schimbari de situatie si de scor. Stiu, veti zice ca am mai avut d-astea, ce-o fi nou acum. Senzatia serii este jocul la dublu in care un bebelus de 5 luni se hotaraste sa se alature fratelui mai mare.

Si…a inceput meciul. Virusul pare sa castige teren rapid in lupta cu Big Brother. Il loveste din plin cu febra si dureri de gat. Daaar…..Big Brother revine in forta si incearca o strategie de aerosoli si antitermice. Pare sa functioneze dar nu pentru mult timp. Virusul isi gaseste repede loc si se instaleaza confortabil in urechi si bronhii. Hmm….e timpul sa sunam un prieten! Intervenim in forta cu o armata de antibiotice si aerosoli. Haaa….virusii nu mai au nici o sansa. Trebuie sa gaseaasca repede o solutie.

Uitati-va cum scaneaza zona sa gaseasca pe cineva vulnerabil. Super mami ….n-au nici o sansa, aia iese cu parul ud afara, e nebuna. Super tati…au fost acolo, s-au plictisit de el. Dar, ce avem noi aici? Teren proaspat si crud…un bebelusi de 5 luni vesel si voios. Este exact ce le trebuie. Il lovesc din plin dar, se pare ca asta micu tot de plastic e. Un pic de tuse, niste muci si o haraiala in gat….mai mult n-au reusit sa faca.

Dragi tovarasi si prieteni, haideti sa plecam la alte case, cu astia nu mai avem cum sa ne jucam.

(Adi, 3 ani si 9 luni; Stefan, 5 luni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.